Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Siófok-Veteránbörze

 

     Az idulás 8.00-kor volt a Zsolny Vilmos utcai OMV benzikúttól. A három motor Kaposvár felé vette az irányt s oly könnyedén oly símán suhantunk, hogy az embernek az volt az érzése, hogy a motorok már maguktól mennek hisz ismerk az utat.

     Kaposváron egy kávéval-capuccinoval frissitettük fel magunkat, hogy újult erövel tudjuk folytatni utunkat a Balaton felé.

     A Balatont Balatonszemesnél értük el, hol jobbra fordulva Siófok felé vettuk az irányt. A régi 7-es főúton haladva egyik-másik balatono nyaralót a hátunkmögött hagyva jutottunk el Siófokra. A városban kis keveredés után végul eljutottunk a kiszemelt parkolóba s a motorok leparkolása után rögtön elkezdtünk szétnézni a börzén.

     Itt aztán volt minden. Kacat, lim-lom, ócskaságok mondaná egy laikus ember. Egy motoros viszont rég elfelejtett motorokat, alkatrészeket, átalakított dolgokat látott és már el is indult a fantázája mostani motorjának átalakításán, csinosítgatásának leendő alaktrészeinek megvásárlásán vagy éppen hogyan tudná otthon legyártani a motorjához a kütyüt.

     Hazafelé Dombóvárnak vettük az irányt, de útközbe még falatoztunk egyet egy útszéli kis vendéglőben.

 

Jó kis túra volt sok régi motort és autót láttunk.

 

Kép

 

 

 

De jó berugni!    https://csibem-motorozz.eoldal.hu/archiv/uploaded/1

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.